پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

آیین تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونین این دانشگاه در سالن دکتر کنعانی دانشکده پزشکی یاسوج برگزار شد.

آیین تکریم و معارفه معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونین این دانشگاه در سالن دکتر کنعانی  دانشکده پزشکی یاسوج برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد  در این آیین با تسلیت دهه فاطمیه و ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، افزود: امیدواریم شفاعت بانوی دو عالم در قیامت نصیب همه ما شیعیان شود.


دکتر اورنگ ایلامی با بیان اینکه زندگی دائم در حال تغییر و تحول است، تصریح کرد: در بحث نظام‌های مردم سالاری نیز موضوعی که سبب رونق و شکوفایی می‌شود بحث گردش نخبگان بوده و تغییر معاونان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیشتر نوعی جابجایی برای ایجاد یک تحول جدید در دانشگاه است.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: نگاه ما به معاونان دانشگاه علوم پزشکی این است که هر کدام از آنها سرمایه‌ای برای این دانشگاه بوده که عمر خود را در این منطقه محروم صرف خدمت به مردم کردند و تجاربی بدست آورند که باید از آنها بهره ببریم.


ضرورت افزایش بهره‌وری منابع فیزیکی دانشگاه


وی به انتظارات دانشگاه از حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی اشاره داشت و تصریح کرد: اولین انتظار ما از این حوزه افزایش بهره‌وری منابع فیزیکی است.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سرانه تسهیلات درمانی و فضاهای آموزشی ما از نظر زیرساختی ضعیف است، گفت: به عنوان مثال نسبت تخت به جمعیت در حوزه خاورمیانه و در کشورهایی مانند اردن و ترکیه به ازای هر یک هزار نفر چهار تخت است در حالیکه این شاخص در ایران 1.7 تخت به ازای هر یک هزار نفر جمعیت هدفگذاری شده که این شاخص در استان ما بسیار پایین است.


بهره‌برداری از 3 بیمارستان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد


دکتر ایلامی با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید احداث و تکمیل مراکز مختلف در قالب بیمارستان‌ها، مراکز جامع سلامت شهری و روستایی و غیره در دستورکار دولت قرار گرفت، اظهار کرد: در استان کهگیلویه و بویراحمد در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری از سه بیمارستان شامل بیمارستان 96 تختخوابی گچساران، بیمارستان 32 تختخوابی باشت و بیمارستان 280 تختخوابی یاسوج خواهیم بود که با بهره‌برداری از این بیمارستان‌ها نیاز ما تا حدودی مرتفع می‌شود.


وی با بیان اینکه از نظر سرانه فضاهای آموزشی هم بسیار فقیر هستیم، گفت: در این حوزه سلف سرویس و کتابخانه مرکزی دانشگاه از اولویت‌‌های ما محسوب می‌شود که امیدواریم با تلاش همکاران تا پایان امسال به بهره‌برداری برسند.


افزایش بهره‌وری منابع انسانی


وی با بیان اینکه امروزه همه حوزه‌ها بر اساس شاخص‌ها بررسی می‌شود، گفت: در اجلاس روسای دانشگاه ها که سه روز گذشته در شهر بندرعباس برگزار شده بود، دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه های مختلف پایش شدند که یکی از شاخص های مهم در افزایش بهره وری منابع انسانی کاهش پروندهای ارجاعی به هیئت های تخلفات اداری بود که نشان دهنده سلامت کادر اداری و کاهش فساد اداری است.


دکتر ایلامی گفت: محوریت این اجلاس برنامه جامع عملیاتی بود که دانشگاه ها را در یک سال اخیر بررسی کردند و ما در هیچکدام از شاخص ها حائز مقام نشدیم؛ البته به این معنا نیست که همکاران ما در دانشگاه تلاش نکردند ولی ضرورت برنامه ریزی منسجم تری را انتظار داریم.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در حوزه آموزش نیز رنکینگی (رتبه بندی)که انجام داده بودند در دانشگاه های قطب پنج؛ دانشگاه هایی بعد از ما قرار گرفته بودند که تنها یک دانشکده پزشکی با چهار یا پنج رشته داشته و قابل قیاس با دانشگاه ما نیستند.


دکتر ایلامی تاکید نمود: افتخار و برکات دستیابی به شاخص های مطلوب برای همه استان بوده و امیدواریم تلاش شود تا به نتایج مطلوب برسیم.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نوآوری در آموزش را از دیگر شاخص های در نظر گرفته شده عنوان و ابراز کرد: ایده های خوبی در دانشگاه علوم پزشکی استان وجود دارد که باید نتیجه آن سرآمدی دانشگاه علوم پزشکی استان در شاخص نوآوری در آموزش باشد.


دکتر ایلامی خاطر نشان کرد: گاهی نیز همه اقدامات لازم صورت می گیرد اما انعکاس وزارتی ندارد بنابراین دقت بر روی این مساله مهم است و همکاران باید تلاش کنند این سازماندهی ها و ارتباطات را بهبود دهند.


وی تصریح کرد: همه معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان باید با معاونین و مدیران مرتبط با حوزه کاری خود در وزارت خانه ارتباط داشته باشند و هر زمان این رابطه قوت گرفت، نشان دهنده کارآمدی است.


دکتر ایلامی همچنین خواهان افزایش سهم خدمات رفاهی و ورزشی در هزینه‌های پرسنلی دانشگاه شد و ادامه داد: افزایش نرخ ماندگاری منابع انسانی به ویژه نیروهای تخصصی از دیگر مواردی است که باید در دستورکار حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.


وی افزایش سهم خدمات و آموزش از هزینه‌های پرسنلی را از دیگر شاخص‌های مهم در این حوزه عنوان کرد و گفت: ما بر اساس نیازها و اولویت‌های دانشگاه نظرخواهی و بر آن مبنا حرکت می‌کنیم.


کاهش نسبت هزینه‌های جاری نسبت به عمرانی


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: کاهش هزینه‌های جاری نسبت به عمرانی نقطه قوت یک دانشگاه است بنابراین باید افزایش بهره‌وری در منابع مالی مورد توجه جدی قرار گیرد.


دکتر ایلامی همچنین خواستار بهبود فرآیندها با مهندسی مجدد آنها، شد و عنوان کرد: ثبت آمار و اطلاعات واگذاری‌ها و اجرای عملیات در سامانه‌های واگذاری از دیگر شاخص‌های مهمی است که مدنظر ما قرار دارد.


انتظارات دانشگاه علوم پزشکی از حوزه غذا و دارو


وی در ادامه به انتظارات دانشگاه از حوزه غذا و دارو اشاره داشت و گفت: کاهش سهم اسیدهای چرب ترانس در روغن‌های سرخ‌کردنی، کاهش سهم روغن جامد در صنایع غذایی، کاهش میزان استفاده از نمک و کاهش درصد قندهای ساده در فرمولاسیون مواد غذایی باید در دستور کار قرار گیرد.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد افزود: مصرف قند و نمک در کشور ما از میانگین جهانی بالاتر است و این شاخص باید تحت کنترل و مدیریت قرار گیرد.


دکتر ایلامی بیان کرد: افزایش دسترسی مردم به فرآروده‌های ایمن و سالم از دیگر شاخص‌های مهم در حوزه غذا و دارو است که در این راستا باید برچسب گذاری مواد غذایی یکی از اولویت‌ها مورد توجه قرار گیرد.


وی با بیان اینکه کاهش قاچاق کالا به ویژه کاهش قاچاق دارو و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی از مهم‌ترین سیاست‌های نظام است، گفت: با توجه به اینکه کالای قاچاق سلامت مردم را به طور جدی به خطر می‌اندزاد، نظارت بر این موارد مهم تلقی می‌شود.


افزایش توانمندی آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خواستار تمرکز ویژه بر افزایش توانمندی آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی شد و اظهار کرد: در این راستا امکانات آزمایشگاه تکمیل و کیفیت کار افزایش یابد.


دکتر ایلامی با اشاره به اینکه شاخص تجویز منطقی دارو در استان ما مطلوب نیست، ابراز کرد: تجویز اقلام بیش از چهار مورد، مصرف کورتون‌ها و آنتیبیوتیک‌ها در سطح استان بالا است که باید مدیریت شود.


سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دکتر رحیم استوار تجربه‌های خوبی دارد که می‌توان در حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه از آنها بهره گرفت، گفت: با توانی که در دکتر استوار سراغ داریم امیدواریم که بتواند منشا تحول در معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه شود.


به گزارش وب دا، در پایان این آیین از خدمات دکتر امام‌بخش قائدی تقدیر و دکتر رحیم استوار به عنوان معاون جدید مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.


همچنین از خدمات دکتر جعفر نیکبخت تقدیر و دکتر امام‌بخش قائدی به عنوان معاون جدید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد


نسخه چاپی خبر


 


تکریم۱


تکریم-دکتر ایلامی


دکتر اورنگ ایلامی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان


تکریم۵


تکریم


تکریم۳


تکریم۴


تکریم۶


تکریم۷


تکریم۸


تکریم۹


تکریم۱۰


تکریم۱۱


تکریم۱۲


تکریم۱۸


تکریم۱۴


تکریم۱۵


تکریم۱۷


تکریم۱۶


تکریم۱۹


تکریم۲۰


تکریم۲۱  تکریم۲۲


تکریم۲۴


تکریم۲۵


تکریم۲۶


تکریم۲۷


تکریم۲۸


تکریم۲۹


تکریم-دکتر نیکبخت


تکریم۳۰


تکریم۳۱


تکریم۳۴


تکریم۳۶


تکریم-دکتر قائدی


دکتر امام بخش قائدی؛ سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان


تکریم۳۷


تکریم-دکتر استوار


دکتر رحیم استوار؛ سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان


تکریم۳۹


تکریم۴۱


تکریم۴۰  تکریم۴۲


تکریم۴۳


تکریم۴۴


تکریم۴۵


تکریم۴۶


تکریم۴۷


تکریم۴۸


تکریم۴۹


تکریم۵۰